Ramazan 2022 Ne Kosove at Februar

Neueste Informationen Aller Nachrichten Aktualisieren.

Ramazan 2022 Ne Kosove. Takvimi është një aplikacion që shërben për tregimin e kohës së namazit për territorin e kosovës, përkatësisht datën sipas kalendarit hixhri, shënimeve fetare dhe astronomike etj. E dyta, ne duhet të veprojmë atje me forcat tona të sigurisë, ashtu siç kërkon situata, hezitim në këtë drejtim nuk guxon të ketë, aq më parë që ky është territori ynë.

Ramadan 2022 Ikre Thun
Ramadan 2022 Ikre Thun from ikre.ch

Një ndikim të drejtpërdrejtë të rusisë në çështjet e sigurisë, në mes të kosovës dhe serbisë, e ka përjashtuar njohësi i çështjeve ushtarake dhe të sigurisë, ramadan qehaja. Ishte i biri i halilit dhe i zelihasë, bijë e begajve të banjës së malishevës. Download the kosove , qarku i gjirokastres ,albania ramadan (ramadhan) calendar 2021 timings and print schedule of ramadan 2021 / 1442 and 3 ashra duas.

Ramadan 2022 Ikre Thun

Rragami vuante prej kohësh nga një sëmundje e rëndë e cila i mori jetën. Duke pas parasysh masat që janë në fuqi ndaj covid 19 nga ministria e shëndetësisë dhe ikshpk, festivali ballkanik “fushë kosova 2021” këtë herë u mbajt në formë virtuale. Rragami vuante prej kohësh nga një sëmundje e rëndë e cila i mori jetën. Ramadan is the ninth month of the islamic calendar.