Bajram 2022 Shqip at Februar

Neueste Informationen Aller Nachrichten Aktualisieren.

Bajram 2022 Shqip. Ramazan je uvijek na isti dan u islamskom kalendaru, datum na gregorijanskom kalendaru varira iz godine u godinu, budući da je gregorijanski kalendar solarni kalendar a islamski kalendar je lunarni kalendar. Kurban bayramı 2022, 2023 and 2024 in turkey.

10th Shkurt 2022 Gazeta Levizja
10th Shkurt 2022 Gazeta Levizja from gazetalevizja.com

Being an islamic holiday , ramazan begins 11 days earlier each succeeding year. Dita e pavaresise e enjte, shkurt 17. Festa e flijimit) është një nga dy festat islame të cilën e kremtojnë myslimanët në mbarë botën, tjetri është fitër bajrami.festa, sipas traditës islame, nderon gatishmërinë e ibrahimit të flijoj djalin e tij si vepër e nënshtrimit ndaj urdhërit të zotit, para se zoti të.

10th Shkurt 2022 Gazeta Levizja

The islamic holy month of ramadan (called ramazan in turkey) is a special time. List of dates for other years. Publikuar më 04.02.2022 nga erjon dervishi. Kamioni humb kontrollin dhe rrokulliset në autostradë, gjen vdekjen shoferi shqiptar.